Oikeudellinen kulma: Aviorikos Thaimaassa, onko se hyväksyttävää?

Mitä sinun tarvitsee tietää, artikkeli Isaan lakimiehet

 Aviorikos Thaimaassa

  Aviorikos on arkaluonteinen aihe, jolla voi olla vakavia oikeudellisia seurauksia Thaimaassa. Isaan lakimiehet uskoo, että on tärkeää, että entiset ja ulkomaiset asiakkaat ymmärtävät aviorikoksen määritelmän, kuinka aviorikosta Thaimaassa kohdellaan Thaimaan siviili- ja kauppalain mukaan ja mitä todisteita tuomioistuin tarvitsee, jos se viitataan avioeron perusteena.

Määritelmä aviorikos Thaimaassa

On tärkeää ottaa huomioon, että kaikki aviorikokseen osallistuvat osapuolet voivat olla vastuussa aviorikoksesta ja heidät voidaan haastaa oikeuteen siviili- ja kauppalakien mukaisesti.
Aviorikoksella tarkoitetaan Thaimaassa sukupuoliyhteyttä naimisissa olevan henkilön ja toisen henkilön välillä, joka ei ole hänen puolisonsa. Lue kuitenkin!!


Aviorikos Thaimaassa siviili- ja kauppalain mukaisesti

Aviorikos Thaimaassa tunnustetaan lailliseksi perusteeksi avioeron hakemiselle Thaimaassa siviili- ja kauppalakien mukaisesti.

Thaimaan siviili- ja kauppalain 1516 §:n 1 momentin mukaan puoliso voi hakea avioeroa, jos toinen puoliso on syyllistynyt aviorikokseen,

Jotkut kumppanit pettävät tietoisesti aviomiehiään tai vaimoitaan, miehen näkökulmasta tähän viitataan joskus gikillä tai Mia Noilla.
Tämä voidaan karkeasti kääntää alaikäiseksi vaimoksi.

Gik tai Mia Noi voi olla naaras, jonka miespuolinen kumppani ylläpitää tai jolla on romanttinen suhde, joka on lisäys lailliseen vaimoonsa pidemmän aikaa. Tuomioistuin päättää, mikä katsotaan pidennetyksi ajanjaksoksi.

Jotkut saattavat pitää tätä hyväksyttävänä, mutta sillä voi olla seurauksia, jos jäät kiinni.

Toisaalta,

Thaimaan vaimojen huijaaminen

Monet aviomiehet saattavat myös olla tietoisia siitä, että thaimaalaiset naiset joutuvat suhteisiin ulkomaalaisten tai muiden miesten kanssa saadakseen taloudellista korvausta.

Voi myös olla niin, että näillä naarailla voi olla jatkuvia siteitä useisiin eri miehiin, jotka saattavat uskoa, että naaras on vain heille, ja jotka eivät tiedä naisen todellisesta elämästä tai aviomiehestä.

Tätä voidaan kutsua thaimaalaisen tyttöystävän/sponsoroinnin huijaukseksi, siihen kuuluu yleensä naiselle palkan maksaminen, lahjojen antaminen ja matkoille ottaminen jne., naaraat tarjoavat sitten palveluita, sanotaanko tietämättömille ns. poikaystävä ilman todellista emotionaalista tai romanttista kiintymystä hänestä.
Jos thaimaalainen kumppanisi eli naisesi on sekaantunut tällaiseen tapaukseen, vaikka se saattaa olla moraalitonta, sitä ei olosuhteista riippuen voida luokitella aviorikokseksi. Laki on, kuten tiedät, harmaa alue.

Mitä ei lasketa aviorikokseksi Thaimaassa?

On myös erittäin tärkeää ottaa huomioon, että kuten edellä, kaikkia avioliiton ulkopuolisia suhteita ei pidetä aviorikoksena Thaimaan siviili- ja kauppalain mukaan.

Yksinkertaistettuna esimerkkinä voidaan todeta, että jos naimisissa oleva henkilö harjoittaa seksuaalista toimintaa prostituoidun kanssa tai maksaa tällaisista palveluista, sitä ei Thaimaan siviili- ja kauppalain mukaan voida pitää aviorikoksena, koska tarjouksen osapuolten välillä ei ole emotionaalista kiintymystä. , maksavat tällaisesta seksuaalisesta toiminnasta ja osallistuvat siihen. Tätä voitaisiin väittää myös thaimaalaisen naisen näkökulmasta, kun he tarjoavat palveluita useille tahoille, joissa maksu vastaanotetaan tavalla tai toisella.


Muistutus siitä, mikä lasketaan aviorikokseksi Thaimaassa

Aviorikos Thaimaassa sisältää juridisesta näkökulmasta sekä heteroseksuaaliset että homoseksuaaliset seksuaaliset aktit naimisissa olevan henkilön ja sellaisen henkilön välillä, joka ei ole aviopuoliso pitkään aikaan, ellei se ole maksua vastaan, jos molemmilla osapuolilla ei ole romanttista suhdetta.


Todisteita tarvitaan, jotta tuomioistuin voi pitää aviorikosta avioeron perusteena

Jotta kantaja voi todistaa aviorikoksen Thaimaassa vastaajaa vastaan ​​tuomioistuimessa, hän vaatii todisteita aviorikoksesta. Tämä voi sisältää valokuvia, todistajien todistajanlausuntoja, videoita, Facebook-viestejä tai muita nykyaikaisia ​​viestintävälineitä ja niin edelleen. On kuitenkin myös tärkeää ottaa huomioon, että kaikkien todisteiden on oltava olennaisia ​​ja myös vakuuttavia, jotta tuomioistuin voi pitää tukea avioeron perusteena.

On myös syytä mainita, että kantaja voi hakea tuomioistuimelta korvausta haastamalla muut asianosaiset eli molemmat osapuolet oikeuteen.

Jos kantaja voittaa ja uskottomuus jatkuu, osapuolet voitaisiin haastaa oikeuteen toisen kerran.

Lopuksi

Jos olet pitkäaikaisessa tai pitkäaikaisessa suhteessa toisen osapuolen kanssa, joka ei ole puolisosi, ja jos kohtelet häntä ihmisenä, jonka kanssa olet romanttisessa suhteessa, sinut voidaan haastaa oikeuteen ja/tai erota aviorikoksesta. Sinua ei kuitenkaan voida haastaa oikeuteen tai erota, jos maksat toisen osapuolen seksuaalisista palveluista, joissa välillänne ei ole tunneperusteita.

Aviorikos Thaimaassa on vakava ongelma, ja sillä voi olla vakavia oikeudellisia ja taloudellisia seurauksia.

At Isaan lakimiehet, uskomme, että sinun on tärkeää ymmärtää aviorikoksen määritelmä Thaimaassa, kuinka sitä käsitellään Thaimaan siviili- ja kauppalain mukaan ja mitä todisteita tuomioistuin tarvitsee voidakseen pitää sitä merkittävänä perusteena avioerolle.

Lukemalla tämän artikkelin sinun pitäisi ymmärtää nämä ongelmat selkeämmin. Jos kuitenkin tarvitset apua Isaan lakimiehet Mitä tulee avioeroon, jossa puolisosi on pettänyt sinua, älä epäröi ottaa yhteyttä perheoikeustiimiimme.

Lue lisää avioerosta Thaimaassa täältä. Avioero Thaimaassa – prosessi ja miten se tehdään – Isaan Lawyers – Asianajajat ja asianajajat Thaimaassa

Ota meihin yhteyttä.

Sähköposti family@isaanlawyers.com

Vieraile verkkosivuillamme www.isaanlawyers.com

Jos olet Pattayalla, voit myös ottaa yhteyttä www.anglosiamlegal.com

Edellinen on sponsoroitu mainos.

Kuva äskettäisestä aviorikokseen liittyvästä tarinasta TÄSTÄ Pattaya Newsissa

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/