Pattaya järjestää Shotgun World Shoot Championshipin 2023 marras- ja joulukuussa

KUVA: World Shoot 2020

Pattaya -

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches kokoontui Thaimaan National Shooting Sport Associationin (NSSAT) kanssa tiistaina 27. kesäkuuta koskien "IV Shotgun World Shoot 2023" -mestaruuden valmisteluja.

Kaupungintalolla pormestari Poramase tapasi NSSAT:n puheenjohtajan Worawit Chavananunin keskustellakseen kilpailun valmisteluista.

Mr. Worawitin mukaan NSSAT isännöi "IV Shotgun World Shoot 2023, Pattaya Thailand" 27. marraskuuta - 9. joulukuuta 2023.

Kilpailu järjestetään East National Sports Training Centerissä Huai Yain alueella Chonburin maakunnassa. Kilpailun tavoitteena on edistää haulikkoammunta thaimaalaisten ja kansainvälisten fanien keskuudessa.

Noin 600 urheilijaa 30 maasta on jo ilmoittautunut osallistumaan, joten tapahtuman odotetaan olevan vilkasta, mikä tuottaa maakunnalle paljon tuloja. Siksi herra Worawit haluaisi kutsua Pattaya Cityn isännöimään tapahtumaa ja käyttämään Dusit Thani Pattaya -hotellin lähellä olevaa ranta-aluetta avajaisseremoniaan, joka on suunniteltu pidettäväksi 3. joulukuuta.

Vastauksena Poramase lupasi, että Pattaya City tukee täysin ja sitoutuu tarjoamaan mukavuutta ja tukea urheilijoille ja sidosryhmille tarpeen mukaan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.