Pattaya City lopettaa Street Vendors -kauppiaat Walking Streetillä maanantaista 3. heinäkuuta alkaen

Pattaya, Thaimaa-

Pattaya Cityn viranomaiset lähettivät aiemmin tällä viikolla kirjeen Walking Streetin yritysten omistajille, joissa he ilmoittivat tulevasta muutoksesta nykyisiin käytäntöihin ja menettelyihin.

Maanantaista 3. kesäkuuta alkaen katukauppiaat ja kioskit, jotka eivät kuulu luvanvaraiseen rakennusliiketoimintaan, on poistettava kokonaan Walking Streetiltä Pattayan kaupungin viranomaisten alla olevan ilmoituksen mukaisesti.

Pattaya City ei antanut tarkkaa syytä muutokselle, vaikka sosiaalisessa mediassa spekuloitiin, että se oli suunnattu luvattomille kannabiksen ja alkoholin myyjille, jotka myyvät koko kadun. Tämä oli kuitenkin vain spekulaatiota. On epäselvää, sallitaanko ruoka- ja vaatekauppiaiden toimia sivusuunnassa vai sovelletaanko sitä koko Walking Streetin alueelle.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Pattaya City on vuosien aikana yrittänyt kieltää katukauppiaita ja ruokakärryjä Walking Streetiltä, ​​ja on epäselvää, kuinka pysyvä muutos tästä tulee.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/