Pattayan poliisi lupasi olla organisaatio, johon yleisö voi luottaa

Pattaya -

Pattayan poliisiaseman uusi päätarkastaja, Pol. Majuri Suchart Dusdee opasti alaisiaan olemaan palvelukeskeisiä ja pitämään hyvää huolta kansalaisista ja turisteista.

Aamuhuddlen aikana maanantaina 26. kesäkuuta Pol. Maj. Suchart sanoi, että jokaisen upseerin oli oltava palvelukeskeinen ja innokas tekemään Pattayan asemasta organisaatio, johon yleisö voi luottaa.

Hän neuvoi, että poliisien on tarkastettava aseensa ja ajoneuvonsa, joiden on oltava 100-prosenttisesti toimintakunnossa, ennen kuin he suorittavat tehtäviään yleisön palvelemiseksi.

Pol. Majuri Suchart korosti myös upseereille neljää ydinarvoa, lyhennettynä COPS, jotka ovat pätevyys, yleinen oikeudenmukaisuus, ihmislähtöisyys ja palveluhenkinen.

Pattayan poliisi toivoo voivansa muuttaa imagonsa sellaiseksi, että ihmiset näkevät heidät välittävinä, myötätuntoisina ja auttavana palvelemaan ja suojelemaan ihmisiä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.