Woman Survives putoaa pysäköintirakennuksesta Pattayassa riidan aikana tyttöystävän kanssa

Pattaya -

Naklu putosi pysäköintirakennuksesta Nakluassa riidellessaan tyttöystävänsä kanssa ja selvisi hengissä.

Uhri, 23-vuotias thaimaalainen nainen, jonka nimeä ei pidetty, löydettiin makaavan pysäköintirakennuksen 3. kerroksessa Nakluan alueella Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa.

Vielä tajuissaan uhri kertoi Sawang Boriboon -pelastustiimille pudonneensa rakennuksen 4. kerroksesta riidellessaan tyttöystävänsä kanssa.

Hän kertoi riidan aikana menettäneensä tasapainonsa ja kaatuneen parkkipaikalta, mutta onneksi hän onnistui tarttumaan ajoissa kolmannen kerroksen parkkipaikan parvekkeelle ja kaatui sitten takaisin rakennukseen. Jos hän ei olisi tarttunut parvekkeelle, hän ei todennäköisesti olisi selvinnyt putoamisesta, uhri lisäsi.

Tapauksesta ilmoitettiin noin kello 05 maanantaiaamuna 15. kesäkuuta. Uhri sai lievän olkapäävamman ja hänet kuljetettiin Banglamungin sairaalaan hoidettavaksi.

Haastattelussa tapahtuman todistaneen vartijan, herra Thanadon Wantan, kanssa hän paljasti, ettei uhrin tyttöystävä osoittanut huolta ja palasi sen sijaan huoneeseensa jättäen uhrin makaamaan yksin lattialla.

Pattaya News on salannut sekä uhrin että tyttöystävän nimet julkistamasta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.