Alankomaiden kauneuskilpailija voitti Miss International Queen 2023 -palkinnon Pattayassa

KUVA: Miss International Queen -kilpailu

Pattaya -

Hollannin Solange Dekker voitti arvostetun Miss International Queen 2023 -transsukupuolisen näytelmän, joka järjestettiin lauantai-iltana 24. kesäkuuta Tiffany's Show Pattaya -teatterissa.

Hurraukset kaikuivat kaikkialla teatterissa, kun lavalla nähtiin Miss International Queen 2023, maailman ykkönen transsukupuolisten kilpailu, lumoava kauneus. Odotetut tulokset julkistettiin vuoden aikana Kruunausyö.

Lopulta Miss International Queen 2023 -kruunu annettiin 27-vuotiaalle Solange Dekker Alankomaista. Hän esitteli kykyjään, vastasi kysymyksiin luottavaisin mielin, voitti tuomareiden sydämet ja sai yleisöltä valtavia hurrauksia ja tukea.

KUVA: Miss International Queen -kilpailu

Ensimmäiseksi toiseksi sijoittui Qatrisha Zairyah Kamsir Singaporesta ja toiseksi Melony Munro Amerikan yhdysvalloista.

Miss International Queen ei ole vain kauneuskilpailu, vaan myös foorumi transsukupuolisille yksilöille, jotka voivat esitellä kykyjään ja edistää yhteiskunnan kauniin monimuotoisuuden hyväksymistä ja ymmärtämistä. Se on myös kaikkien sukupuolten tasa-arvon juhla.

KUVA: Miss International Queen -kilpailu
KUVA: Miss International Queen -kilpailu

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.