Chonburin poliisin väitetyn korruption tutkinta jatkuu

Oikeusministeri on vastaanottanut vetoomuksen kolmelta poliisilta Chon Burin maakunnassa, joita syytetään 140 miljoonan bahtin kiristämisyrityksestä online-uhkapeliverkosta.

Vetoomuksessa, jonka ovat esittäneet everstiluutnantti Sathian Ratchapongthai, Pol Maj Nakhonrat Nonseelad ja polkapteeni Somboon Butdalert, ilmaistaan ​​huolensa uusien sääntöjen rikkomisesta, jotka velvoittavat videon ja äänen tallentamisen pidätysten aikana.

Virkamiehet myönsivät, että he eivät noudattaneet äskettäin käyttöön otettuja määräyksiä ja ovat pyytäneet OAG:n osallistumista varmistaakseen muun poliisin suorittaman oikeudenmukaisen tutkinnan. Kolmikko otti Bangkokissa kiinni Thaninwat Udomchaowasetin, laittoman rahapelisivuston Foxbet168 takana epäillyn suunnittelijan, Bangkokissa 23. toukokuuta. Pidätyksestä ei kuitenkaan tallennettu video- tai äänitodisteita. Pidätyksen aikana kolme poliisia saattoivat Thaninwatin tapaamaan Chon Burin poliisipäällikköä kenraalimajuri Kamphon Leelaprapapornia, missä väitetty kiristysyritys tapahtui.

Tällä hetkellä tapaukseen liittyen on nostettu syytteeseen yhteensä 10 upseeria ja kolme siviiliä. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun kuusi henkilöä, jotka olivat tutkinnan kohteena Foxbet168:n kanssa, syytti Chon Burin poliisipäällikköä ja hänen alaisiaan kiristyksestä.

Valtakunnansyyttäjänvirasto ilmoitti nyt tutkivansa hakemuksen perusteellisesti ja tutkivansa väitetyn kiristystapauksen olosuhteet, jotta voidaan varmistaa oikeudenmukainen ratkaisu kaikille osapuolille.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/