Thaimaan terveysministeriö puolustaa kannabista, varoittaa tulevaa hallitusta olemaan kriminalisoimatta sitä

Kansanterveysministeriö on puolustanut lääkekannabiksen käyttöä ja hyötyjä, koska on huolissaan siitä, että tuleva hallitus kriminalisoi aineen.

Eroava kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul sanoi uskovansa, että uusi terveysministeri tarkastelee tehtaan lääketieteellisiä hyötyjä astuessaan virkaan.

Käsitellen mahdollisuutta, että uusi hallinto kieltää kannabiksen käytön, ministeri Anutin kehotti kaikkia tällaista toimenpidettä kannattavia ottamaan huolellisesti huomioon sellaiset tekijät kuin kannabiksen lääketieteelliset hyödyt sekä lisämääräykset, jotka voidaan ottaa käyttöön sen virkistyskäytön hallitsemiseksi.

Ministeri lisäsi, että hänen seuraajansa tulisi pohtia kannabista ensisijaisesti lääketieteellisestä näkökulmasta ja totesi, että hän kannatti sen käyttöä vain hoitotarkoituksiin, mikä viime kädessä lisää kasvin taloudellista arvoa.

Ministeri Anutinin kommentit kuultiin ensi viikolla järjestettävän Thailand Herbal Expon tiedotustilaisuudessa edistämään uutta tietoa ja innovaatioita yrtteihin ja perinteiseen lääketieteeseen liittyen. Tapahtuma järjestetään 28. kesäkuuta - 2. heinäkuuta IMPACT Muang Thong Thani -messukeskuksessa Nonthaburissa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/