Suurin osa thaimaalaisista haluaa edelleen, että opiskelijat käyttävät koulupukuja, Nida Pollin mukaan

Kansallinen -

National Institute of Development Administrationin (Nida) tutkimuksen mukaan 80.53 % kyselyyn vastanneista sanoi, että he haluavat edelleen thaimaalaisten opiskelijoiden pitävän yllä standardoituja koulupukuja.

Kyselyssä, joka suoritettiin 21.-23. kesäkuuta 1,310 15 yli 59.47-vuotiaan vastaajan kanssa, XNUMX % vastaajista ilmoitti kannattavansa koulupukukoodin noudattamisen jatkamista.

Huomattavasti pienempi prosenttiosuus, 20.69 %, ehdotti, että opiskelijoiden pitäisi antaa käyttää vaihtoehtoisia asuja (kuten vapaa-ajan asua) erityisinä arkipäivinä. Samaan aikaan vain 4.73 % kannattaa koulun pukeutumiskoodin koko peruuttamista.

Tulokset osoittavat myös, että 80.53 % vastaajista uskoo koulupukujen edistävän kurinalaisuutta, kun taas 11.53 % mainitsee koulupuvun lisäävän taloudellista taakkaa vanhemmille.

Kysyttäessä, kuinka monena päivänä viikossa opiskelijoiden tulisi sallia käyttää vaihtoehtoista asua, 47.60 % lieventymisen kannattajista valitsee yhden päivän viikossa.

Muita mielenkiintoisia havaintoja koulupuvusta ovat seuraavat:

  • 23.82 % – koulupuvut lisäävät opiskelijoiden turvallisuutta.
  • 21.76 % – koulupuvut auttavat vanhempia säästämään rahaa.
  • 20.23 % – koulupuvut estävät toisena henkilönä esiintymisen.
  • 18.17 % – koulupuvut ovat ylpeyden lähde opiskelijoille/vanhemmille.
  • 10.00 % – koulupukua ei voi käyttää kaikissa tilanteissa.
  • 6.18 % – koulupuvut ovat sosiaalinen kerrostuminen.
  • 2.29 % – koulupuvut ovat sorron/autoritaarisuuden symboli.
Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.