Yli oleskeluajan jäänyt algerialainen mies yrittää välttää thaimaalaista maahanmuuttoa pukeutumalla naiseksi, pidätettiin Bangkokissa

Bangkok -

Algerialainen mies pidätettiin Bangkokissa 251 päivää laillisen viisuminsa ylittymisestä, kun hänen väitetään yrittäneen pukeutua naiseksi välttääkseen Thaimaan maahanmuuttoviranomaisia.

Asiaankuuluvat virkamiehet Bangkokin Thaimaan maahanmuuttovirastosta kertoivat TPN-medialle, että he pidättivät aiemmin tällä viikolla 38-vuotiaan algerialaisen miehen asuinalueella Bueng Kumissa. Poliisi havaitsi, että algerialainen mies oli pukeutunut naiseksi ennen kuin he pidättivät hänet.

Algerialainen mies oli saapunut Thaimaahan Suvarnabhumin lentokentän kautta vuonna 2022, mutta hänen viisuminsa oli vanhentunut viime vuoden lokakuussa ja hänellä oli nyt vähintään 251 oleskelupäivää. Algerialainen mies myönsi virkamiehille pukeutuneensa säännöllisesti naiseksi välttääkseen tunnistuksen ja pidätyksen. Hän oli ilmeisesti huolissaan älykkäästä kameratekniikasta, jota käytettiin turistialueilla oleskelun ylittäneiden tunnistamiseen.

Ei ollut heti selvää, kuinka Thai Immigration onnistui naamioinnista huolimatta tunnistamaan ja pidättämään epäillyn. Epäillyn nimi salattiin Thaimaan medialta, mutta Thai Immigration ilmoitti, että mies karkotettaisiin ja lähetettäisiin takaisin Algeriaan.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme TPN National News.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/