Youngohmin johtamat thai-räpparit näyttävät vahvasti LiFTEDin ​​Top 50 -listalla

[21. kesäkuuta 2023] Aasian johtava yleisaasialainen Hip Hop Platform LiFTED julkaisi eilen toisen LiFTED 50 -versionsa – Aasian 50 parhaan räppärin listauksen.

Yhteistyössä Jägermeisterin kanssa LiFTED 50 kattaa alueen parhaat uudet ja vakiintuneet artistit.

Tämän vuoden listalla on monia tuttuja kasvoja, jotka liikkuvat listalla ylös tai alas, sekä 18 UUTTA PÄÄLLÄ ja yli 10 naispuolista MC:tä tai -ryhmää, mikä ylittää viime vuoden pistemäärän ja on osoitus naisräppärien kasvavasta voimasta Aasiassa.

Vuoden 2023 LiFTED 50 -versiossa on vahva esitys Intiasta, jossa Hip Hop on kirjaimellisesti kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina, ja uusia rap-tähtiä on lyöty lähes viikoittain riippumattomien kanavien ja vaahtoavan sosiaalisen median kautta – innokkaalle kansalliselle yleisölle.

Luonnollisesti myös Etelä-Korealla on suuri rooli hyper KPop to KHop -markkinoilla ja vakiintuneilla alustoilla, kuten TV-ohjelma "Show Me the Money", jotka luovat uusia tähtiä joka kausi. Myös Thaimaa, Japani, Filippiinit ja Kiina ovat hyvin edustettuina – Vietnam, Singapore, Indonesia, Mongolia ja Kambodža ovat kaikki edustettuina.

Mutta kuka tulee olemaan numero 1?

Napsauta tätä saadaksesi selville!

https://liftedasia.com/artikkelit/the-lifted-50-2023

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/