Pääministerin toiveikas Pita on saanut COVID-19-tartunnan kolmatta kertaa

KUVA: Pita Limjaroenrat - พิธา ลิ้มเจริญรัตน์

Kansallinen -

Pääministeri odottaa ja Move Forward -puolueen johtaja Pita Limjaroenrat on saanut COVID-19-tartunnan kolmatta kertaa.

Facebook-viestissään 20. kesäkuuta Pita varoitti ihmisiä, jotka olivat lähellä häntä viime viikolla, tarkkailemaan itseään mahdollisten COVID-19-oireiden varalta.

Hän kertoi alkaneensa kehittää oireita sunnuntaina palattuaan vierailulta Chiang Maiin kiittääkseen kannattajiaan. Hänen oireensa ovat lieviä, vaikka Pita kertoi saaneensa 6 annosta COVID-19-rokotetta.

Move Forwardin pääsihteerin Chaithawat Tulathonin mukaan Pita ei voi osallistua kahdeksan koalitiopuolueen johtajien kokoukseen, joka on suunniteltu tälle torstaille. Kokous pidetään todennäköisesti sen sijaan 26. kesäkuuta, hän sanoi

Pattaya News toteaa, että tämä on kolmas kerta, kun Pita on saanut COVID-19-tartunnan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.