Moottoripyöräilijä törmäsi pysäköityyn autoon Pattayalla ja kärsi vakavia vammoja

Pattaya -

Noin 40-vuotias thaimaalainen mies törmäsi vahingossa moottoripyörällään tien viereen pysäköityyn sedaniin. Hän sai vakavia vammoja.

Onnettomuus tapahtui kello 2 tänä aamuna 30. kesäkuuta tiellä, joka johtaa Phratamnak Soi 20:een Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Sawang Boriboon Thammasat Rescue Foundationin pelastusryhmä ryntäsi välittömästi paikalle saatuaan ilmoituksen.

Onnettomuuspaikalta pelastajat löysivät tielle pudonneen pronssikultaisen Honda Rebel -moottoripyörän. Sen eteen oli pysäköity musta Toyota Yaris sedan. Auto ja moottoripyörä vaurioituivat pahoin. Pyörän huono-onninen ratsastaja löydettiin läheltä tajuttomana.

Ratsastaja loukkaantui vakavasti ja hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan. Häntä ei voitu tunnistaa.

Pattaya News haastatteli onnettomuudesta todistajaa, 18-vuotiasta Muenfun Thongthapia. Hän kertoi, että kun hän istui parvekkeella, hän kuuli kovaa ääntä, joka muistutti autokolaria. Sitten hän nousi nopeasti seisomaan ja katsoi ulos, mutta huomasi, että moottoripyörä oli törmännyt pysäköidyn sedanin takaosaan tien reunassa.

Muenfun ilmoitti viranomaisille nähtyään loukkaantuneen miehen.

Uhri on tarkassa lääkärintarkastuksessa. Sedanin kuljettajan tilasta ei ole tietoa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.