Chonburi-mies syöksyi moottoripyörän katukylttiin ja kuolee

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

Nuori mies menetti henkensä liikenneonnettomuudessa Banglamungin alueella eilen 19. kesäkuuta törmättyään moottoripyörällään katukylttiin ja murtuttuaan niskansa.

Banglamungin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta varhain aamulla eilen, ja se ryntäsi paikalle Banglamungin osa-alueella Banglamungin alueella, Chobnurin maakunnassa, yhdessä Sawang Boriboon -pelastajien kanssa.

Paikalla monet sivulliset yrittivät auttaa uhria, 23-vuotiasta Thawatchai Sopawongia, joka makasi verilammikossa mustan GPX 125 -moottoripyöränsä vieressä. Thaimaan miehellä oli murtumia käsistä ja jaloista sekä murtumasta niska. Sawang Boriboonin pelastajat julistivat hänet kuolleeksi tapahtumapaikalla.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Vainajan ruumis siirrettiin Banglamungin sairaalaan hautajaisjärjestelyjä varten.

Viranomaisille ilmoittaneen todistajan Natthapong Sirisopagulin mukaan hän kertoi, että uhri oli menettänyt pyöränsä hallinnan ja törmäsi jalkakäytävällä olevaan katukylttiin. Uhri makasi elottomana maassa, kun Natthapong huomasi hänet.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Tarkastellessaan CCTV-kuvaa onnettomuudesta Pol. Everstiluutnantti Yutthakarn Prabpai kertoi paikalliselle medialle, että uhri kulki suurella nopeudella ennen kuin kynsi ajoneuvonsa kyltille. Hänen moottoripyöräilykypäränsä löydettiin tapahtumapaikalta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.