Chonburi Miehen kuuden päivän lintujen tarkkailu kipinähakuoperaatio

Chonburi -

46-vuotias thaimaalainen, joka meni yksin lintuja tarkkailemaan vuoristossa Chonburissa kertomatta kenellekään, osoittautui turvalliseksi eikä eksynyt, kun häntä etsittiin yli kolmen päivän ajan.

Kesäkuun 17. päivänä Ms Sudawal Dokbuacw, 42, pyysi kyyneleissään apua viranomaisilta auttaakseen löytämään isoveljensä, herra Maneethaweevan Dokbuaw, 46, joka tunnetaan myös nimellä "Muek-setä".

Sudawalin mukaan Muek-setä katosi asunnostaan ​​14. kesäkuuta Takhian Tian osa-alueella Banglamungin alueella Chonburin maakunnassa. Hänet nähtiin viimeksi, kun hän lähti talosta pitkän aseen ja lintupyyntivälineiden kanssa. Hänen moottoripyöränsä löydettiin bambumetsästä lähellä Song Phi Nong- ja Wai -vuoria, noin 13 kilometrin päässä hänen asunnostaan. Sudawal pelkäsi, että hänen veljensä voisi eksyä viidakkoon, koska hän ei tullut kotiin tavalliseen aikaansa.

Ilmoituksen saatuaan Thaimaan kuninkaallisen armeijan yli 200 viranomaista kahdella etsintäkoiralla kokoontui etsimään Muek-sedää. He alkoivat nousta kukkuloille kesäkuun 17. päivänä ja tutkia ympäröiviä alueita. Lisäksi käytettiin dronevalvontaa lämpöilmaisimilla, jotta setä Muek löydettäisiin. Kolmen päivän intensiivisten etsintöjen jälkeen 46-vuotiasta uhria ei kuitenkaan löytynyt mistään.

Viranomaiset päättivät lopettaa toiminnan 6. kesäkuuta kello 00. Koko kolmen päivän jakson aikana etsinnät kattoivat lähes jokaisen neliötuman vuoresta, mutta Muek-sedän jälkeä tai merkkejä ei löytynyt. Viranomaiset kehottivat paikallista yhteisöä ilmoittamaan viipymättä löydöistä tai "ruumiin hajusta".

Kuitenkin kesäkuun 19. päivän iltahämärässä, kun virkamiehet alkoivat palata takaisin jättäen vain henkilökunnan vastuulle tavaroiden keräämisestä, tapahtui jotain odottamatonta. Yhtäkkiä Muek-setä, mies, jota kaikki etsivät, ilmestyi laskeutumaan vuoren huipulta täysin terveenä.

Hän lähestyi viranomaisten ajoneuvoa ja koputti ikkunaan, mikä yllätti kaikki. He olivat hämmästyneitä, koska ikkunaan koputtaja ei ollut kukaan muu kuin henkilö, jota he olivat etsineet kiivaasti kolmen päivän ajan. Sitten he kysyivät hänen nimeään, ja hän vahvisti henkilöllisyytensä.

Muek-setä oli normaalissa ja terveessä kunnossa, eikä hänellä ollut vammoja. Hänellä oli yllään pitkähihainen paita, pitkät housut, reppu ja hattu. Hän selitti menettäneensä työpaikkansa eikä tiennyt mitä tehdä, joten hän meni vuorelle nukkumaan, rentoutumaan, nauttimaan luonnosta ja tarkkailemaan lintuja. Hän oli ollut siellä kesäkuun 14. päivän yöstä lähtien selviytyen pakatuista kuiva-annoksista ja vedellä. Pelastustyöntekijät olivat vaikuttuneita miehen valmistautumisesta ja sanoivat, että Muek-setä ei ollut koskaan kadonnut tai loukkaantunut, hän oli vain pitänyt henkilökohtaisen sapattivapaan kertomatta kenellekään.

Muek-setä pyysi anteeksi aiheuttamaansa uupumusta ja huolta kaikille, erityisesti sisarelleen, joka avoimesti nuhteli häntä kameroiden edessä kaikkien niin huolestuneesta. Mitä tulee paikkaan, jossa hän vietti yöt, se oli bambumetsässä lähellä kalliota, lähellä suurta kalliomuodostelmaa Wai-vuoren itäpuolella. Mystisesti viranomaiset olivat etsineet aluetta, mutta eivät löytäneet häntä. Siitä huolimatta Muekin sedän sisar Sudawal ja hänen sukulaisensa ilmaisivat kiitollisuutensa viranomaisille ja olivat helpottuneita siitä, että Muek-setä oli terveenä.

Setä Muek kertoi rakastavansa lintujen tarkkailua ja metsästystä ja todennäköisesti lähtisi uudelleen patikoimaan ja telttailemaan, mutta kertoisi asiasta sukulaisilleen tulevaisuudessa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.