PÄIVITYS: CCTV paljastaa, että venäläinen turisti Pattayalla hyökkäsi toisen ulkomaalaisen, ei Go-go-baarivartijan, kimppuun

Pattaya -

CCTV-kuva Pattaya Walking Streetin go-go-baarissa, jossa venäläistä turistia väitetysti hakattiin, paljasti, että vartijat eivät hyökänneet hänen kimppuunsa, kuten alun perin kerrottiin, vaan kaksi tuntematonta ulkomaalaista miestä. Vartijat yrittivät hallita tilannetta.

Ensin edellinen tarinamme:

Noin kolmen go-go-baarin vartijan väitetään hyökänneen venäläisen turistin kimppuun, joka kerrottiin kieltäytyneen maksamasta tilaamistaan ​​juomista Walking Streetillä kello 3 tänä aamuna, 30. kesäkuuta.

Nyt päivitykseemme:

Pattaya Walking Streetillä sijaitsevan tunnistamattoman go-go-baarin sisältä tehdyn CCTV-tallenteen mukaan isokokoinen tuntematon ulkomaalainen mustassa paidassa nähtiin selvästi ensimmäisenä lyövän venäläistä uhria Oleg Rusovsiannikovia, 33, laukaisemalla laukauksen. ystävänsä kostoiskun ja koko taistelun aloittamisen.

Hyökkäys tapahtui sen jälkeen, kun uhriryhmä kieltäytyi maksamasta 1,975 XNUMX bahtin laskuaan. Kun vartijat ja henkilökunta keskustelivat laskuongelmasta uhrin kanssa, toinen ryhmä ulkomaalaisia ​​meni asiaan tuntemattomista syistä ja hyökkäsi Olegin kimppuun. CCTV näyttää Olegin peittävän kasvonsa käsillään, kun ulkomaalaiset hyökkäsivät hänen kimppuunsa, minkä vuoksi hän ei pystynyt heti tunnistamaan hyökkääjiensä tarkkaa henkilöllisyyttä, sanoi Pattayan poliisi.

Nähtyään tappelun paikan pomppijat puuttuivat asiaan eskaloitumisen estämiseksi. Toinen tuntematon ulkomaalainen kuviopaidassa pukeutunut mies hyppäsi kuitenkin yhtäkkiä paikalle ja antoi potkuja loukkaantuneelle uhrille, kun taas jotkut vartijoista yrittivät pidätellä häntä.

Tilanne muuttui sitten kaoottiseksi, kun uhri kykeni edelleen vain suojelemaan kasvojaan ennen kuin lopulta putosi maahan. Kuviopaidassa pukeutunut mies jatkoi kuitenkin hänen potkimistaan, jolloin vartijat joutuivat poistamaan loukkaantuneen venäläisen tiloista, jotta hän pääsisi pakoon.

Vartijat sulkivat tapahtumapaikan ovet lopettaakseen myrskyisän kiistan.

Tapahtuman jälkeen pomppineet ja tapahtumapaikan ylläpitäjät kutsuttiin Pattayan poliisiasemalle todistamaan. He väittivät, että sekä uhri että hänen ystävänsä menivät tiloihin ja tilasivat juomia, mutta kieltäytyivät maksamasta laskuaan, vaikka maksamatta jättämisen syy oli epäselvä.

Tämä johti tappeluun, johon osallistui muita ulkomaisia ​​asiakkaita tapahtumapaikalla, ja itse asiassa pomppineet yrittivät lopettaa tappelun, toisin kuin varhaisessa vaiheessa kerrottiin, että he olivat aloittaneet sen.

Poliisi valmistautuu kutsumaan tapahtumaan osalliset kaksi tuntematonta ulkomaalaista lisätutkintaa varten oikeudenmukaisuuden varmistamiseksi molempien osapuolten kannalta. Ketään vastaan ​​ei kuitenkaan ole vielä nostettu virallisia syytteitä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.