Valokuvakierros: Pattaya Amazing Tattoo Festival Valtava menestys

Pattaya järjesti ensimmäisen tatuointifestivaalinsa tänään, 17. kesäkuuta 2023, ja festivaali oli kaiken kaikkiaan suuri menestys.

Tapahtuma pidettiin Royal Garden Plazassa Pattayassa, Thaimaassa Beach Roadilla, ja se pidettiin klo 11-00. Siinä oli tuhansia vierailijoita ja osallistujia, kymmeniä osastoja ja osallistuvia tatuointiliikkeitä, mukaan lukien monia eri maista, julkkistatuoijoita, malleja, superpyöriä ja tietysti paljon tatuointeja.

Tiedämme, mitä todella haluat nähdä, ovat kuvia tapahtumasta, josta tulee varmasti säännöllinen täällä Pattayassa, joten siirrytään kuviin! Nauttia! Kaikki kuvat ovat Adam Juddin, Pattayan, ansiota. Uutiset.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/