Kuusivuotias Chonburi-poika, joka kärsii myöhäisvaiheisesta syövästä, on toivonut näkevänsä rannan ensimmäistä kertaa

Chonburi -

Kuusivuotias syöpää sairastava Chonburi-poika vietiin ensimmäistä kertaa elämässään katsomaan merta, hänen suurinta unelmaansa ja toiveensa.

Dragon Rescue Team kertoi Pattaya Newsille, että XNUMX-vuotias poika kärsii nyt syövän viimeisestä vaiheesta, ja sillä on erittäin alhainen mahdollisuus saada hoitoa ja toipua. Hänen nimensä salattiin perheen pyynnöstä.

Hän kertoi vanhemmilleen, että hän halusi kerran elämässään nähdä meren ja koskettaa hiekkaa. Hänen vanhempansa pyysivät pelastusryhmältä ambulanssia täydellä lääketieteellisellä kalustolla vierailua varten, koska poika on erittäin heikko ja vakavasti sairas. Poika vietiin Bangsaen Beachille aiemmin tällä viikolla, hänen elämänunelmansa täyttyessä Dragon Rescuen suuren vapaaehtoisen lääkintäryhmän mukana.

Sillä hetkellä, kun poika saapui merelle, hän tuli hyvin iloiseksi leveä hymy kasvoillaan nyt, kun hänen unelmansa oli toteutunut. Poika kertoi isälleen, että hän halusi jalkansa koskettavan merivettä. Hänen isänsä laittoi heti poikansa jalan veteen ja kosketti sitä hiekalla. Hän suuteli poikaansa koko ajan kyynelein nähtyään poikansa olevan hyvin onnellinen.

Sitten poika sanoi haluavansa syödä katkarapuja. He toivat hänelle keitetyn katkaravun ja poika piti katkarapuja kädessään, mutta hänellä oli hyvin vähän tunnetta tai pitoa sairautensa vuoksi.

Pojalla oli vain mahdollisuus koskettaa kuuluisaa Bang Seanin grillattua kanaa, mutta hän ei voinut maistaa sitä, koska hänen lääkärinsä oli huolissaan hänen terveydestään. Hänen viattomat silmänsä osoittivat, että hän oli erittäin tyytyväinen, kun hän pystyi pitämään katkarapuja. Poika vietiin takaisin merestä turvallisesti taistelemaan toivottavasti syöpää vastaan.

Tätä vierailua koskevat viestit levisivät thaimaalaisen sosiaalisessa mediassa, ja niistä on tykätty kymmeniä tuhansia kertoja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.