Varkaat varastavat 13,000 XNUMX bahtia vesiautomaatista Pattayasta

Pattaya -

Kaksi miestä varastivat 13,000 10 bahtia juomavesiautomaatista Pattayassa kesäkuun XNUMX. päivänä.

Valvontakameran tallenteen mukaan epäillyt saapuivat tapahtumapaikalle moottoripyörällä keskellä yötä.

Veden myyntiautomaatti sijaitsi paikallisen ruokakaupan edessä Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Kone kuului thaimaalaiselle miehelle, Sittichai Chualeelle, 54, joka teki myöhemmin ilmoituksen Huay Yain poliisiasemalle.

Sittichai kertoi The Pattaya Newsille, että varkaat avasivat hänen myyntiautomaattinsa ja pakenivat 13,000 XNUMX bahtin suuruisella summalla. Heidän nopea toimintansa tapahtui alle kahdessa minuutissa, ennen kuin he tekivät porttinsa moottoripyörällään.

Sittichai sanoi, että vesikonetta käyttäviä ihmisiä oli yleensä tasainen koko yön, joten hän jätti tavallisesti rahat sisälle. Hän ei huomannut mitään vikaa ennen kuin seuraavana aamuna hän huomasi, että koneen riippulukko oli peukaloitu.

Poliisi jäljittää kahta tekijää CCTV-kuvan avulla.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.