Väliaikainen kalastuskielto Thaimaanlahden osiin

Kalastusministeriö on julistanut väliaikaisen kalastuskiellon joillakin Thaimaanlahden alueilla torstaista (15. kesäkuuta) alkaen paikallisen merielämän elvyttämiseksi.

Osaston päällikkö Chalermchai Suwanrak sanoi, että sulkeminen kattaisi 2,350 XNUMX neliökilometrin alueen ja kattaisi kahdeksan maakuntaa Thaimaan keski- ja itäalueilla.

Sulkeminen jaetaan kahteen vaiheeseen. Ensimmäinen vaihe, joka alkaa torstaina ja jatkuu 15. elokuuta asti, kattaa Phetchaburin, Prachuap Khiri Khanin, Samut Songkhramin ja Samut Sakhonin maakunnat. Toinen vaihe, 1. elokuuta - 30. syyskuuta, kattaa lahden Samut Sakhonin maakunnasta Sri Rachan piiriin Chon Burin maakunnassa.

Osaston päällikkö korostaa sulkemisen merkitystä merielämän elvyttämisessä Thaimaanlahdella sen jälkeen, kun ammattikalastus on lisääntynyt alueella. Raportin mukaan vuonna 11,700 kalaa pyydettiin vähintään 2022 ​​8,630 kiloa päivässä, kun se edellisenä vuonna oli XNUMX XNUMX kiloa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/