Thaimaan kauppaministeriö korostaa Chonburia

Kauppaministeriö järjesti äskettäin lehdistökierroksen Chonburin maakunnassa esitelläkseen johtavaa luomutuottajaa ja korostaakseen Local BCG Plus -projektia, jonka tarkoituksena on innostaa muita yrittäjiä omaksumaan tämä malli.

Kaupan pysyvä sihteeri Keerati Rushchano opasti lehdistön jäseniä kiertämään Chotiwanin maatilaa. Merito-tuotemerkillä kookospohjaisia ​​tuotteita valmistava tila on saanut Biodynaamisen Federation Demeter Internationalin (BFDI) sertifikaatin korkealaatuisista luomutuotteistaan, jotka on valmistettu bio-circular-green (BCG) talousmallilla. Thaimaa on Malesian ja Singaporen ohella yksi kolmesta ASEAN-valtiosta, jotka ovat saavuttaneet tämän arvostetun tunnustuksen.

Lehdistökiertueen tarkoituksena oli valaista thaimaalaisten yrittäjien saavutuksia, jotka ovat omistautuneet luomutuotteiden viljelyyn ja tuotantoon samalla kun pysyttelevät globaalien markkinoiden trendeissä. Tämä aloite korostaa ympäristönsuojelun merkitystä ja tunnustaa menestyneitä yrittäjiä.

Aiemmin kauppaministeriö käynnisti Local BCG Plus -hankkeen avatakseen markkinamahdollisuuksia BCG-tuotteiden valmistajille ja innovatiivisille tuottajille. Tämä uusin projekti laajentaa markkinointikanavia maakuntien myyntiedustajien kautta yhdistäen kotimaiset ja kansainväliset markkinat yrittäjille ja paikallisille yhteisöille eri puolilla Thaimaata.

Lisäksi ministeriö valmistautuu isännöimään Local BCG Plus Fair 2023 -messuja valtakunnallisesti. Tapahtuma, joka esittelee valikoituja BCG-tuotteita kaikkialta Thaimaasta, kutsuu ostajia ja maahantuojia ympäri maailmaa, ja sen odotetaan tuottavan yli 650 miljoonaa bahtia tuloja.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/