Thaimaan tuomioistuin tutkii Pattayan pormestariehdokkaita väitetyn kampanjan bannerirajan ylittämisestä

Pattaya -

Hallinto-oikeus päätti hyväksyä hakemuksen kahden Pattayan entisen pormestarin ehdokkaan tutkimiseksi kampanjabannerirajan ylittämisestä.

Tuomioistuin hyväksyi 31. toukokuuta 2023 hakemuksen kahden nimettömän entisen pormestarehdokkaan tutkimiseksi bannerien liiallisesta käytöstä, toisin kuin Pattayan maakunnan vaalilautakunnan (EC) alkuperäinen päätös hylätä vetoomus.

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan kaksi syytettyä ylittivät Pattayan pormestarivaalien 22. toukokuuta 2022 aikana kampanjabannerirajan, joka oli asetettu 750 banneriin kullekin ehdokkaalle. Syytettyjen kerrotaan kuitenkin pystyttäneen peräti 1,757 1,162 ja XNUMX XNUMX banneria kumpikin.

Siitä huolimatta Pattayan EY päätti lopulta hylätä muiden ehdokkaiden tekemän valituksen, mutta hallinto-oikeus päätti hyväksyä asian 31. toukokuuta ja tutkii sen kiireellisesti.

Jos kaksi syytettyä todetaan syyllisiksi, he saavat enintään kuuden kuukauden vankeusrangaistuksen tai enintään 10,000 XNUMX bahtin sakon tai molemmat.

Se voi jopa laukaista uudet pormestarin vaalit, mutta se on epätodennäköistä, huomauttaa TPN-media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.