Pattayan kaupunki harkitsee ehdotusta Pattayasta "kävelykaupungiksi"

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan kaupungin johtajat harkitsevat vammaisia ​​tukevan Redemptorist-säätiön äskettäistä ehdotusta tehdä Pattayasta niin sanottu "kävelykaupunki".

Redemptorist, joka on johtava kansainvälinen vammaisten järjestö ja jolla on kokemusta vammaisten koulutuksesta, teki esityksen kaupungintalon kokouksessa 13.

Pohjimmiltaan ehdotus alkaisi siirtää Pattayan keskiosia ajoneuvokeskeiseltä alueelta kävelyyn keskittyvälle alueelle, jolla olisi myös huomattavaa tukea vammaisille.

Ehdotus on alkuvaiheessa, mutta osa ajatusprosesseista oli, että Pattayan kaupungin on korjattava huonosti alueen jalkakäytäviä ja luotava ohjelmia, jotka kannustavat kävelemään yksityisajoneuvojen yli. Tämä loisi myös alueita, jotka helpottaisivat paljon pyörätuolissa olevien matkustamista.

Pattayan liikenne on pitkään aiheuttanut päänsärkyä, ja kun enemmän turisteja, sekä kotimaisia ​​että kansainvälisiä, vierailee Pattayassa, näyttää pahenevan entisestään päivä päivältä. Tätä tietysti lisäävät säännölliset tapahtumat ja liikennerakentaminen.

Pattayan pormestarin Poramese Ngampichesin kerrotaan tarkastelevan ehdotusta ja olevan samaa mieltä siitä, että kävelyn lisääminen helpottaisi liikenneongelmia ja edistäisi myös henkilökohtaista kuntoa. Ehdotus on vielä lapsenkengissään, joten tarkempia tietoja ei ole vielä saatavilla.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/