Pattayan apulaispormestari vierailee entisöintiprojektissa Nakluan vanhassakaupungissa

Pattaya -

Manoch Nongyai, Pattayan kaupungin apulaispormestari, valvoi Chalerm Phrakiatin julkisen puiston entisöintiä Nakluan vanhassakaupungissa eilen 13. kesäkuuta osana Neo Pattaya -projektia.

Nakluan vanhankaupungin entisöinti on osa Neo Pattaya -projektia, joka on useiden miljoonien bahtien suuruinen yritys muuttaa Pattaya kaupan ja matkailun keskeiseksi keskukseksi itäisen talouskäytävän (EEC) alueella.

Osana politiikkaa viranomaiset pyrkivät palauttamaan Nakluan vanhankaupungin vaurauden esittelemällä sen kulttuuriperintöä, perinteitä ja runsasta luonnonkauneutta seitsemällä osaprojektilla, joista jokaisella on merkittävä rooli yhteisön elvyttämisessä. Näitä osaprojekteja ovat mm.

  1. Pysäköintirakennuksen rakentaminen matkailutuotemarkkinoille – Budjetti: 96 miljoonaa bahtia.
  2. Tuoreen kala- ja äyriäismarkkinoiden peruskorjaus – Budjetti: 4.5 miljoonaa bahtia.
  3. Julkisen puiston parantaminen, Chalerm Phrakiat Park – Budjetti: 30 miljoonaa bahtia.
  4. Luontopolun perustaminen – Budjetti: 30 miljoonaa bahtia.
  5. Näkökulman parantaminen Pakong Nakluassa – Budjetti: 10.4 miljoonaa bahtia.
  6. Koulutuksellisen luontopolun rakentaminen Kong Nok Yang -kanavan varrelle – Budjetti: 15.5 miljoonaa bahtia.
  7. Yhteisöllisen kalasataman rakentaminen – Budjetti: 50 miljoonaa bahtia.

Kaikki hankkeet on suunniteltu valmistuvan tämän vuoden 2023 aikana.

Mitä tulee eiliseen vierailuun Chalerm Phrakiatin julkiseen puistoon, herra Manoch paljasti Pattaya Newsille, että puiston kunnostus oli 80-prosenttisesti melkein valmis. Laitos pystyisi täysin helpottamaan vierailijoita elokuun aikana, koska jäljellä oli vain pieniä yksityiskohtia rakentamisesta.

Tämän julkisen puiston sulkeminen useiden kuukausien ajan on aiheuttanut haittaa yleisölle. Siten herra Manoch sanoi, että Pattayan kaupunki työskentelee ahkerasti rakentamisen nopeuttamiseksi. Tulevina kuukausina tulee olemaan aukioloaikojen koeaika päivittäin klo 05-00, hän sanoi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.