Venäläinen moottoripyöräilijä kuoli törmättyään kuorma-auton kanssa Chonburissa, musiikki on saattanut häiritä ratsastajaa

KUVA: TMN-kaapelitelevisio

Chonburi -

Venäläinen moottoripyöräilijä kuoli törmättyään moottoripyörällään kuorma-autoon Mueang Chonburissa.

Mueang Chonburin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta tiistaiaamuna (13th) Sukhumvit Roadilla lähellä Wiboon Thammrakin risteystä Nong Maidangissa.

Poliisi ja pelastustyöntekijät saapuivat paikalle löytääkseen 45-vuotiaan venäläisen miehen ruumiin (Pattaya ei pidä hänen nimeään odotettaessa suurlähetystön ja perheen ilmoitusta).

Hänen ruumiinsa oli edelleen moottoripyörässä, joka oli törmännyt kuorma-auton takaosaan. Moottoripyörän läheltä poliisi löysi bluetooth-kaiuttimen, joka soitti edelleen kovaa musiikkia ja näytti olevan kuolleen venäläisen miehen omistuksessa.

Kuorma-auton kuljettaja Yutthana Sapsin, 42, kertoi poliisille, että hänet pysäytettiin punaisessa valossa risteyksessä ennen kuin moottoripyöräilijä törmäsi ajoneuvonsa takaosaan.

Poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn, mutta uskoo, että musiikki on saattanut häiritä uhrin huomion.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.