Puunleikkurit pidätettiin Reserved Forestissa Chiang Maissa

Chiang Mai -

Kahdeksan thaimaalaista miestä otettiin kiinni, kun he kaatoivat laittomasti puita Chiang Main varatussa metsässä Pohjois-Thaimaassa kesäkuun 8. päivänä.

Poliisi pidätti epäillyt laittomat puunhakkaajat luonnonvaroja ja ympäristöä vastaan ​​kohdistuvan rikollisuuden ehkäisemiseksi ja estämiseksi. Ne löydettiin kaadettaessa puita Chom Thongin kansallisesta metsästä Chiang Maissa.

Miehillä oli hallussaan moottorisahat, seitsemän viidakkoveitsiä ja kolme tynnyriä bensiiniä. Chiang Main poliisi ilmoitti, että sijoittajat olivat palkanneet epäillyt tunkeutumaan metsänsuojelualueille, jotka tosiasiallisesti annetaan paikallisille kyläläisille, joilla on metsäministeriön laillinen todistus, käytettäväksi.

Poliisin mukaan miehet kaatoivat valikoivasti arvokasta puuta ja aiheuttivat vahinkoa lähes 3 hehtaarin alueelle. Heidät vietiin Chom Thongin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.