Pattaya isännöi Fashion TV Beach Model Awards -tilaisuuksia ja musiikkifestivaaleja

Pattaya -

Pattaya City aikoo yhdessä FTV Thailandin kanssa isännöidä toista suurta tapahtumaa nimeltä Fashion TV Beach Model Awards & Music Festival.

Kesäkuun 12. päivänä Edward Kitti, FTV Thailandin puheenjohtaja, tapasi Pattayan viranomaisia ​​ehdottaakseen Fashion TV Beach Model Awards & Music Festivalin isännöintiä.

Mr. Edward totesi, että FTV on ollut mukana muoti-tv-liiketoiminnassa yli 25 vuoden ajan, tavoittaen yli 100 miljoonaa kotitaloutta ja sillä on yli 500 miljoonaa seuraajaa.

Yrityksen vision mukaisesti FTV järjestää festivaalin lauantaina 29. heinäkuuta Pattayan rannalla edistääkseen matkailutaloutta.

Tapahtumassa on muoti-tv-mallikilpailu, rantalentopalloturnaus, populaarimusiikkitaiteilijoiden konsertteja, vapaaehtoistoimintaa, kuten rantasiivouksia, sekä paikallisten yrittäjien tuotteiden myyntiä Pattayassa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.