Varhain aamulla tulipalo tuhosi useita taloja Pattayassa

Pattaya -

Suuri tulipalo, joka tapahtui kello 02 tänä aamuna, tuhosi useita taloja Pattayassa ja loukkaantui lievästi yhtä asukasta.

Pattayan kaupungin palontorjunta- ja palontorjuntaosasto lähetti palontorjuntahenkilöstöä ja viisi paloautoa onnettomuuspaikalle Pae Kongin kylässä Nakluan osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa saatuaan raportin asuinpalosta varhain aamulla tänään, kesäkuun 11.

Paikalla palokunta löysi useita asukkaita seisomassa paniikissa tilojensa ulkopuolella. He löysivät myös voimakkaan tulipalon, joka valtasi taloja kylässä.

Raporttien mukaan palon saaminen hallintaan kesti yli 30 minuuttia. Palomiehet havaitsivat tarkastuksessa, että talo, josta liekit saivat alkunsa, oli itse asiassa tavaroita myyvä kauppa. Yksi talossa ollut asukas sai lieviä palovammoja tulipalosta. Hänet tunnistettiin neiti Bunying Duangsawatiksi, 50.

Haastattelussa 30-vuotiaan Parichart Duangsawatin kanssa hän sanoi ryntäneensä nopeasti ulos talosta kuultuaan jonkun huutavan tulipalosta. Sitten hän auttoi perheenjäseniään, joista yksi oli 90-vuotias, ulos talosta ja soitti viranomaisille.

Viranomaiset arvioivat vahinkoja ja yrittivät selvittää tapahtuman syytä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.