Jannaat-yökerho viettää XNUMX-vuotisjuhliaan koko kuukauden kesäkuussa, tule juhlimaan heidän kanssaan!

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan johtava yökerho Jannaat, joka sijaitsee keskellä maailmankuulua Walking Streetiä, juhlii kesäkuussa 2023 yksivuotissyntymäpäiviään koko kuukauden ajan!

Jannaat Nightclubissa on erinomaisia ​​DJ:itä erilaisilla musiikkityyleillä, jännittäviä esityksiä ja vatsatanssia, useita tasoja, kuten biljardipöytiä, uima-allasalue ja tuhannet uusia ystäviäsi ympäri maailmaa juhlimassa joka ilta!

Osana heidän yksivuotisjuhlaansa heillä on myös monia lahjoja ja kilpailuja koko kuukauden ajan juhliakseen, että he ovat avoinna yhden vuoden. Siinä lyhyessä ajassa heistä on nopeasti tullut johtava kohde juhlia ja nauttia Pattayan yöelämästä.

Miksi odottaa? Mene itse ulos joka ilta klo 9 myöhään! Sisäänpääsy on täysin ilmainen!

Avoinna joka ilta myöhään, voit myös varata pöytäsi varmistaaksesi parhaan sijainnin soittamalla +917893806821 tai laittamalla heille viestiä Facebookissa napsauttamalla tai napauttamalla tästä.

Heillä on myös erinomainen Instagram pysyäkseen ajan tasalla kaikista tapahtumista johon voit käydä täällä. He tarjoavat jopa mahdollisuuden yksityisiin uima-altaisiin ja huvivenejuhliin, ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi lisätietoja!

Keskustelua riittää katsotaanpa kuvia! Hyvää vuotta Jannaat!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/