Pattayan kaupunki lupaa torjua ulkomaisia ​​työntekijöitä ja katuruokamyyjiä koskevia liikenneongelmia

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan kaupungin viranomaiset pitivät kokouksen eilen 9. kesäkuuta 2023 käsitelläkseen Pattayan katuruokamyyjiä koskevia kasvavia valituksia.

Valitukset tulevat kahdesta suunnasta… yksi on autoilijoilta, jotka sanovat, että myyjät ovat tukkineet liikennettä ja aiheuttaneet tukehtumispisteitä ympäri kaupunkia. Toissijainen valitus on myyjiltä itseltään, joiden mukaan suuri määrä ulkomaalaisia ​​on alkanut ajaa ruokakärryjä ja vahingoittaa tulojaan ja työskentelee laittomasti.

Pattayan kaupungin viranomaiset huomauttivat, että Etelä-Pattayan Wat Chain ympärillä on tällä hetkellä käytössä testi, jonka avulla lähes viisikymmentä myyjää voi toimia laillisesti klo 9–00 öisin, mutta osallistuvilla myyjillä on oltava asianmukainen rekisteröinti ja tiukat terveysstandardit.

Muita testejä saattaa tapahtua muilla alueilla, ja kaupunki sanoi, että se voi tutkia muita elintarvikemyyjien toiminta-alueita.

Mitä tulee ulkomaalaiskysymykseen, viranomaiset sanoivat, että maahanmuuttoa pyydetään tarkistamaan säännöllisesti ruokakärryjen myyjien oikeudellinen asema eri puolilla kaupunkia. Kaikki laittomasti työskentelevät voivat joutua karkotukseen ja ankariin oikeustoimiin.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/