Kambodžalaisten kerjäläisten torjunta Pattayalla jatkuu

Pattaya -

Pattayan viranomaiset ovat jatkaneet kambodžalaisten kerjäläisten tukahduttamista, jotka ovat sanoneet saavansa 1,000 XNUMX bahtia päivässä.

Pattayan kaupungin poliisin ryhmä, jota johtivat poliisipäällikkö eversti Thanapong Poethi ja eversti Pattanapong Sripinproa ihmiskaupan vastaisesta osastosta, teki ratsian vuokrahuoneeseen Nongpruessa pidätysmääräyksellä tänä aamuna 7. kesäkuuta 00 kello 10.

Eversti Thanapong kertoi Pattaya Newsille, että etsintäkuulutettu rouva Jan Dee, 33, Kambodža, löydettiin kolmen 7- ja 8-vuotiaan lapsen kanssa. Hän myönsi tulleensa valtakuntaan laittomasti luonnollisen rajan kautta. Hän maksoi 3,300 1,000 bahtia jollekin, joka tuo hänet ja hänen perheensä Pattayaan. Hän toi lapsensa mukaan kerjäämään Pattayan turistialueilla ja sanoi saavansa jopa XNUMX XNUMX bahtia päivässä.

Sillä välin Pai, 31, kambodžalainen, joka on rouva Janin aviomies, pidätettiin, kun hän joi alkoholia ystäviensä kanssa Keski-Pattayalla.

Kambodžalaista avioparia syytetään oleskeluajan ylittämisestä ja laittomasta kerjäämisestä ja muiden pakottamisesta kerjäämään.

Tämä jatkaa Pattayassa äskettäin tehtyjen paperittomien siirtolaisten kerjäläisten ratsioiden suuntausta, kuten alla näkyy.

Ihmiskaupan vastainen osasto (ATPD) pidätti Pattayassa 37 kambodžalaista kerjäläistä, jotka koostuivat 19 aikuisesta ja 18 lapsesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.