Thaimaan vaalilautakunta hylkäsi Pitaa vastaan ​​esitetyt valitukset mediaosakkeiden hallussapidosta, mutta tutkinta jatkuu

Bangkok, Thaimaa

Thaimaan vaalilautakunta ilmoitti tänä iltana, 9. kesäkuuta 2023, että he ovat hylänneet useita valituksia ja vetoomuksia Move Forward -puolueen johtajaa ja pääministeri-toivoista Pita Limjaroenratia vastaan, jotka liittyvät mediaosuuksien hallintaan, ja totesivat, että ne jätettiin lain mukaisen valitusajan jälkeen.

Pitalla on kuitenkin uusi ja merkittävä este pyrkimyksessään tulla Thaimaan seuraavaksi pääministeriksi, sillä vaalilautakunta ilmoitti jatkavansa tutkintaa siitä, kilpailisiko Pita tietoisesti pääministeristä samalla kun hänellä oli mediaosuudet ja oli tietoinen, että se voisi olla Thaimaan lakien sekä Move Forward Partyn sääntöjen rikkominen.

Näin ollen kysymys ei ole enää osakkeiden omistamisesta vaan pikemminkin siitä, jos Pita tietäisi

Jos Pita todetaan syylliseksi, hän voi saada huomattavan vankeusrangaistuksen ja hänet hylätään.

Pita totesi puolestaan ​​thaimaalaisille tiedotusvälineille myöhään perjantai-iltana, että vaalilautakunta ei ollut vielä ilmoittanut hänelle henkilökohtaisesti tuloksista ja oli varma, että hänet todetaan syyttömäksi ja että hän pystyy jatkamaan tehtäviään ja velvollisuuksiaan Move Forwardin kanssa. Juhla.

Pita sanoi olevansa pohjimmiltaan avoin kirja ja suhtautuu myönteisesti kaikkiin tutkimuksiin, luottaen päätöksiinsä ja syyttömyytensä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/