Pattaya isännöi Pattaya Beach Talent Showbandia elokuussa

KUVA: PR Pattaya

Pattaya -

Pattaya City tekee yhteistyötä Thai Industriesin (FTI) kanssa Pattaya Beach Talent Showband 2023 -musiikkiturnauksen isännöimiseksi Pattaya Beachillä.

Tapahtuma järjestetään 4.-5. elokuuta 2023. Siinä on Beach Talent Showbandin (BTS) esittely musiikillisia kykyjä ja puhallinsoittimien joukkuekilpailu Brass Theatre Battles (BTB).

Mr. Kritsana Bunsawat, Pattayan apulaispormestari, sanoi, että hän on kutsunut 11 tunnettua bändiä eri puolilta maata kilpailemaan tähän turnaukseen. Jokainen bändi taistelee toisiaan vastaan ​​lisätäkseen eloisuutta Pattaya Beachille.

KUVA: PR Pattaya
KUVA: PR Pattaya

Tavoitteena on tehdä vaikutus sekä thaimaalaisiin paikallisiin että kansainvälisiin turistiihin, jotka rakastavat marssibändejä matkailun edistämiseksi Pattayalla, Kritsana sanoi.

TPN-media huomauttaa, että tapahtuma oli valtava turistihitti vuonna 2022 ja sen odotetaan olevan tänä vuonna toisen kerran.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.