Bhumjaithai-johtaja Anutin kiistää salaisen sopimuksen hallituksen muodostamisesta kilpailemaan eteenpäin

Kansallinen -

Bhumjaithai-puolueen johtaja Anutin Charnvirakul kiisti tiedot, että hänen puolueensa olisi salaa suunnittelemassa koalitiohallituksen muodostamista kilpailemassa Move Forward -puolueen kanssa.

Ensimmäisessä täydessä haastattelussaan Thaimaan parlamenttivaalien jälkeen 14. toukokuuta, herra Anutin, joka on myös nykyinen kansanterveysministeri, kertoi toimittajille tänään, 6. kesäkuuta, ettei hän ole keskustellut kenenkään kanssa koalitiohallituksen muodostamisesta.

Raporttien mukaan Anutinin puolue Bhumjaithai, jolla on 71 kansanedustajapaikkaa ja joka oli äskettäisissä vaaleissa kolmas, yhdistäisi voimansa Pheu Thai -puolueen kanssa muodostaakseen hallituksen, jos Move Forward -puolue, jolla on tällä hetkellä lukuisia poliittisia esteitä, epäonnistuu tee niin.

Kuva Anutinista ja yhdestä Pheu Thain pääministeriehdokkaista Srettha Thavisinista keskustelemassa toistensa kanssa edellisessä Leicester Cityn jalkapallo-ottelussa Englannissa vauhditti huhua salaisesta hallituksen muodostamissopimuksesta. Anutin kuitenkin vähätteli spekulaatiota sanomalla, että se oli vain sattumaa.

"Tuemme vaalit voittaneelle ja eniten ääniä saaneelle puolueelle", hän sanoi.

Kysymykseen, onko tässä tilanteessa käännemahdollisuus, Anutin vastasi, että hän työskentelee edelleen väliaikaishallituksessa ja keskittyy siihen.

Väliaikainen hallitus vastaa maan hallinnosta uuden hallituksen virkaanastumiseen asti. Siksi väliaikaisena kansanterveysministerinä hänen on suoritettava tehtävänsä parhaan kykynsä mukaan, samalla kun noudatetaan säännöksiä ja säilytetään väliaikaishallituksen sivistyneisyys, Anutin sanoi.

Kun häneltä kysyttiin, äänestäisikö hän Pita Limjaroenratia, Move Forward -puolueen johtajaa ja pääministeriehdokasta, Anutin sanoi, että Pitalla on joitain käytäntöjä, joista hän ei ole samaa mieltä.

Anutin kehottaa myös yleisöä ja mediaa olemaan tekemättä villejä arvauksia, sillä vaalilautakunta ei ole vielä edes virallisesti sertifioinut yhtään kansanedustajaa. Anutin on pysynyt jatkuvasti kiinni siitä, että hänen puolueensa, Bhumjaithai, odottaisi kansanedustajien lopullista sertifiointia vaaleissa ennen kuin tekisi lopullisia päätöksiä heidän poliittisista kannoistaan ​​ja äänistään.

Anutin ei kommentoinut marihuanaa eikä jatkanut keskustelua kasvin mahdollisesta muuttamisesta uudelleen huumeeksi mahdollisen uuden hallituksen ja Move Forward -puolueen keskuudessa. Anutin oli kannabiksen ja sitä dekriminalisoivan politiikan tärkein mestari Thaimaassa.

Kannabiksen dekriminalisoinnin vuosipäivä on muutaman päivän kuluttua, kuten täällä kerroimme.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.