Pattayan Nong Nooch Gardens antaa neljä buddhalaista patsasta Chanthaburin temppelille

Pattaya -

Nong Nooch Gardensin edustajat antoivat neljä jättimäistä buddhalaista patsasta Thep Prathanin temppelille Soi Daossa, Chanthaburissa.

Patsaat kutsuttiin nimellä Phra Somdet Patum Lakkchai Yai Dai Dee. Nämä patsaat symboloivat tärkeitä buddhalaisia ​​opetuksia ja hyveitä. Niissä on ainutlaatuiset mallit, joiden etupuolella on suuri perustaja, oikea puoli suurta tulostinta, takapuolella säiketulostin ja vasemmalla puolella Stupa-tulostin.

Nämä patsaat muistuttavat buddhalaisuuden neljästä jalosta totuudesta, jotka ovat totuus kärsimyksestä, totuus kärsimyksen syystä, totuus kärsimyksen lopusta ja totuus polusta, joka johtaa kärsimyksen loppuun. Ne myös inspiroivat vierailijoita etsimään henkistä kasvua ja sisäistä rauhaa.

Voit vierailla tässä upeassa temppelissä napauttamalla tätä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.