Bangkokin PRIDE-paraatiin osallistuu yli 50,000 XNUMX ihmistä

Tuhannet LGBTQ+-ihmiset, heidän liittolaisensa ja poliittiset johtajat marssivat läpi Bangkokin keskustan sunnuntaina juhlistaakseen Pride-kuukautta ja edistääkseen sukupuolten tasa-arvoa maassa järjestettävässä toisessa virallisessa Pride-kulkueessa.

Bangkokin kuvernööri Chadchart Sittipunt sanoi, että tämän vuoden Pride-kulkueeseen liittyi yli 50,000 XNUMX ihmistä, mikä on yli kaksinkertainen määrä viime vuoden tapahtumaan verrattuna.

Paraatiin liittyi muun muassa Pita Limjaroenrat, Move Forward -puolueen (MFP) johtaja, joka pyrkii johtamaan koalitiota voitettuaan eniten paikkoja 14. toukokuuta pidetyissä parlamenttivaaleissa.

Pita, joka osallistui sunnuntain paraatiin, kertoi toimittajille, että hänen kerran perustettu puolueensa "tukee tasa-arvoa avioliittolakia (laki), sukupuoli-identiteettiä (laki) ja monia muita, mukaan lukien hyvinvointia".

Kahdeksasta poliittisesta puolueesta koostuva liittouma on yhteisesti sitoutunut säätämään lakeja, mukaan lukien tasa-arvolaki avioliittolain, takaamaan tasa-arvoiset oikeudet kaikille pariskunnille sukupuolesta riippumatta.

Thaimaassa on yksi Aasian avoimimmista LGBTQ+-yhteisöistä, mutta jotkut poliittiset aktivistit sanovat, että lait ja perinteiset instituutiot eivät vielä heijasta muuttuvia sosiaalisia asenteita ja syrjivät edelleen LGBTQ+-ihmisiä ja samaa sukupuolta olevia pareja.

Edellinen on Thaimaan hallituksen/NNT:n lehdistötiedote.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/