Pattaya järjestää Tattoo Amazing Fest -tapahtuman 17. kesäkuuta

Pattaya -

Pattaya valmistautuu järjestämään Tattoo Amazing Fest Pattaya 2023 -tapahtuman Royal Garden Plaza Pattayassa 17. kesäkuuta.

Pattaya City järjesti yhdessä Royal Garden Plaza Pattaya -ostoskeskuksen, Stitch Tattoo Studion, Pattaya Simulation Cityn, Pattaya People Media Groupin ja paikallisten tatuointitaiteilijoiden kanssa lehdistötilaisuuden Tattoo Amazing Fest Pattaya -kilpailulle aiemmin tässä kuussa 4. kesäkuuta.

Tapahtuman tavoitteena on edistää Pattayan matkailua, vahvistaa sen myönteistä kuvaa, edistää paikallista taloutta ja edistää Pattayan tatuointitaiteilijoiden yhtenäisyyttä, niin thaimaalaisten kuin kansainvälisten taiteilijoiden keskuudessa.

Tattoo Amazing Fest Pattaya on järjestäjien mukaan festivaali, jonka avulla tatuoijat voivat esitellä taitojaan yleisölle. Tapahtumassa esiintyy tunnettuja tatuoijia yli 17 maasta. Lisäksi luvassa on arvostettujen taiteilijoiden taideesityksiä, Pattaya Car on the Beach -ryhmän Super Car -esitys ja Pattaya Motorcycle Clubin Big Bike -esitys.

Tapahtuma isännöi 17. kesäkuuta klo 11 myöhään saakka Royal Garden Plaza Pattayassa. Tapahtuman aikataulu on alla.

Älä missaa sitä!
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.