14-vuotiaan pojan ruumis löydettiin Rayonginmereltä

KUVA: Thairath

Rayong -

Rayongin meressä kadonneen 14-vuotiaan pojan ruumis löydettiin tänä aamuna 5. kesäkuuta.

Lapsen ruumis löydettiin huuhtoutuneena maihin Saeng Chan Beachiltä, ​​lähellä hotellia Muangin alueella Rayongin maakunnassa tänään kello 10. Tapahtumapaikka oli noin 2 kilometrin päässä paikasta, jossa lapsen oletettiin hukkuneen Rayongin meressä. Päivystävä lääkäri Rayongin sairaalasta ja Sawang Phra Kusonin pelastusyksiköstä koordinoitiin ja lähetettiin paikalle tutkimaan ruumista.

Ruumiin kerrottiin olleen 14-vuotiaan pojan ruumis, joka katosi eilen meressä. Hänellä oli yllään sininen t-paita ja siniset shortsit. Hänen nimensä salattiin ikänsä vuoksi.

Buntham Yaka, Nernphran osapiirin pormestari, ilmaisi surunvalittelunsa vainajan omaisille. Hän sanoi saatuaan ilmoituksen kadonneesta pojasta, että hän lähetti välittömästi etsintäryhmän etsimään poikaa myöhään iltaan asti. Kovan tuulen ja aaltojen vuoksi etsinnät kuitenkin keskeytettiin.

Aamulla kaikki yksiköt jatkoivat etsintöjä ja lopulta löysivät uhrin ruumiin. Tapahtuman syynä voi olla voimakkaat tuulet ja muuttuvat vesivirrat, Buntham sanoi. Hän varoitti rannalla kävijöitä olemaan varovaisia ​​uiessaan meressä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.