PÄIVITYS: Bangkok-pubissa pidätettiin kiinalaisia ​​turisteja huumeiden käytöstä edelleen pidätettynä, ei takuita vielä

KUVA: Khaosod

Kansallinen -

56 huumeepäiltyä, joista 24 on kiinalaisia, on pidätetty Bangkokissa perjantaina tapahtuneen karaokerikoksen johdosta.

Edellinen tarinamme:

Bangkokin karaokehuoneisiin tehtiin ratsian vain Kiinan kansalaisille tarkoitettuja luksusjuhlia, joista löydettiin 48 kiinalaista ja laittomia huumeita.

Nyt päivitykseemme:

Epäiltyjä on kuulusteltu ja pidätetty epäiltynä huumeiden ottamisesta, oleskeluajan ylittämisestä ja luvattomasta aseiden kantamisesta.

56 epäiltyä kuljetettiin Ratchadan rikostuomioistuimeen pidätettäviksi. Heidän joukossaan on yksi kiinalainen epäilty, joka on lähetettävä Phra Nakhon Nuean oikeuteen, koska heitä syytetään viisuminsa ylittävästä oleskelusta.

Asianomaiset poliisit ovat ehdottaneet, että epäillyille ei myönnetä takuita, mutta thaimaalainen tuomioistuin päättää asiasta mahdollisesti jo huomenna.

Pattayan poliisi teki ratsian samanlaiseen karaokeen viikonloppuna, mutta mitään ei löytynyt tässä nimenomaisessa raidassa. Virallisesti poliisi ei kerro, liittyikö se Bangkokin ratsiaan.

Ratsia Bangkokin tapahtumapaikalle oli tarkoitettu yksinomaan paljon rahaa käyttäville kiinalaisille, poliisi kertoi osallistuneen ratsian ja kielsi muiden kansallisuuksien pääsyn alueelle. Poliisi tutkii edelleen tapahtumapaikan hallintoa ja omistajuutta, ja useita poliiseja tapahtumapaikkaa ympäröivältä alueelta on siirretty normaalina osana tutkintaprosessia.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.