Intialainen turisti löysi ruumiin Pattayan keskustasta

Pattaya -

Ulkomaalainen turisti löysi tuntemattoman miehen ruumiin Keski-Pattayalta varhain tänä aamuna.

Kesäkuun 4. päivänä puolenyön jälkeen Pattayan poliisi vastasi ilmoitukseen ruumiista, joka löydettiin rakennuksen edestä Pattaya Klang Roadilta Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa, ja matkusti tapahtumapaikalle Sawang Boriboon -pelastajien kanssa.

Poliisi löysi rakennuksesta tuntemattoman arviolta 30-40-vuotiaan miehen eloton ruumiin makaamassa matka- ja kiertueliikkeen etupihalta. Hänellä oli yllään harmaa paita ja tummansiniset shortsit. Läheltä löytyi vesipullo ja leipäpussi. Tarkastuksessa ei poliisin mukaan havaittu merkkejä rikoksesta tai väkivallasta.

Haastattelussa ruumiin havainneen intialaisen turistin, herra Uddin Moh Giasin, 42, kanssa hän sanoi huomaneensa vainajan istuvan säännöllisesti tällä paikalla muutama päivä sitten. Hänet havaittiin myös viipyvän tässä paikassa eilen illalla, kunnes hänet löydettiin kuolleena tämän päivän varhain.

Mies näytti kodittomalta, herra Uddin sanoi. Hänen ruumiinsa kuljetettiin läheiseen sairaalaan.

Uddin sanoi olevansa järkyttynyt löydöstä, mutta soitti välittömästi poliisille apua.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.