Tuntematon ulkomaalainen ”ystävän” väitetään puukottavan ulkomaalaista Pattayalla

Pattaya -

Toinen ulkomaalainen, jonka poliisi uskoi olevan hänen ystävänsä, puukotti raa'asti Pattayalla ulkomaalaista miestä tuntemattomista syistä kello 1 yöllä tänä aamuna, 4. kesäkuuta. Epäilty varasti uhrin moottoripyörän ja on tällä hetkellä vapaana.

Tuntemattoman kansallisuuden ja henkilöllisyyden omaava ulkomaalainen mies löydettiin kuusi vakavaa puukotushaavaa kaulassaan ja ruumiissaan osoitteesta Soi Jomtien 13 Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa.

Häntä auttoivat Sawang Boriboon Thamasathan -säätiön ja Pattayan poliisin pelastajat ennen kuin hänet kuljetettiin lähimpään sairaalaan. Uhri makasi verilammikossa, kun hänet löydettiin. Toinen veripooli havaittiin noin 20 metrin päässä miehestä.

Pahoinpitelyase on toistaiseksi tuntematon. Pattayan poliisi haastatteli thaimaalaista naista, joka huomasi uhrin, Wanphen Thothongin, 42, ja sai tietää, ettei hän nähnyt mitä oli tapahtunut. Wanphen näki ulkomaalaisen miehen makaamassa maassa veren peitossa vasta saapuessaan tapahtumapaikalle.

Poliisin raportin mukaan paikalta tehty CCTV-tallenne osoitti, että uhri saapui tapahtumapaikalle moottoripyörällä toisen ulkomaalaisen miespuolisen kanssa. Uhri oli se, joka ajoi pyörää, kun taas toinen henkilö istui takapenkillä.

Tuntemattomalla henkilöllä oli yllään valkoinen paita ja mustat housut. Kun loukkaantunut uhri oli pysäköinyt moottoripyörän, toinen ulkomaalainen käveli hetken pois ja palasi sitten puukottamaan uhria, jolloin sekä hän että moottoripyörä putosivat maahan.

Tämän jälkeen hyökkääjä potki ja pahoinpiteli uhria uudelleen ennen kuin otti moottoripyörän ja pakeni paikalta. Sillä välin uhri taisteli henkensä edestä ennen kuin hän kaatui 20 metrin päähän hyökkäyksen tapahtumapaikasta.

Pattayan poliisi tutki rikospaikkaa ja tarkasteli CCTV-materiaalia epäillyn pakoreitin varrella.

Uhri kertoi poliisille, että epäilty oli ystävä, mutta hänen vammoistaan ​​johtuvia lisätietoja ei heti saatu. Poliisi uskoo, että tähän tarinaan liittyy muutakin, ja aikoo tutkia asiaa tarkemmin.

Uhri kiidätettiin paikalliseen sairaalaan kriittisessä tilassa, vaikka hänen kerrottiin olevan vakaa lehdistön aikaan.

Tämä tarina päivitetään, kun asiaankuuluvat viranomaiset täyttävät lisätietoja, koska tähän tarinaan liittyy monia kysymyksiä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.