Pattaya isännöi nyt Walking Streetiä ja Halal Foods -festivaaleja 2.-5. kesäkuuta

KUVA: Mubarak Järjestä

Pattaya -

Pattaya City isännöi 2. vuosittaisen Walking Streetin Halal Foods -tapahtuman Nongprue Health Gardenissa/Nongprue Public Parkissa 2.-5. kesäkuuta.

Tapahtumassa on yli 100 sertifioitua Halal-ravintolaa. Nongpruen kunnan kansanterveys- ja ympäristöosasto on tarkastanut ja hyväksynyt nämä ravintolat. Vierailijat voivat nauttia erilaisista herkullisista ja turvallisista ruokavaihtoehdoista näissä laitoksissa.

Ruokavaihtoehtojen lisäksi tarjolla on yli 50 muotiliikettä, jotka palvelevat miehiä, naisia ​​ja lapsia, joissa kävijät voivat tehdä ostoksia oman tyylinsä mukaan. Ostosalue sijaitsee kanavan varrella, jonka pituus on yli 100 metriä. Se on loistava tila perheille nauttia tunnelmasta yhdessä.

Ota yhteyttä 0959608260 tai Mubarakin joukkue lisätietoja.

KUVA: Mubarak Järjestä
KUVA: Mubarak Järjestä
KUVA: Mubarak Järjestä
KUVA: Mubarak Järjestä

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.