Pattayan kansainvälinen ilotulitusfestivaali palkittiin arvostetuilla palkinnoilla

Etelä-Korea-

Pattayan suosittu kansainvälinen ilotulitusfestivaali, joka järjestetään tämän vuoden marraskuun lopussa 2023, on voittanut toisen suuren palkinnon.

Etelä-Korean Tongyeongissa pidetyssä erityisseremoniassa Pattayan kaupungin virkamiehet ja Thaimaan matkailuviranomaisen jäsenet sekä Chonburin maakunnan hallintoorganisaation matkailu- ja urheiluosaston johtaja Apichat Chanhom osallistuivat pidettyyn kansainvälisen vaihdon monenväliseen kokoukseen. 31.–4 välisenä aikana.

Pattayan kansainvälinen ilotulitusfestivaali palkittiin kokouksessa kultamitalilla suositusta yötaloutta ja matkailua edistävästä tapahtumasta.

Onnittelut ja nähdään seuraavalla festivaaleilla marraskuussa!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/