Brittimies sanoo, että häntä huijattiin Koh Samui Condon omistamisesta

Samui -

70-vuotias brittimies on tehnyt ilmoituksen Thaimaan keskustutkintavirastolle (CIB), kun hän osti 15 miljoonan bahtin luksushuoneiston Koh Samuilta monta vuotta sitten, mutta ei ole vieläkään saanut laillisia asiakirjoja, jotka vahvistavat hänen omistajansa.alus.

David Edward Chappelle, 70, Britannian kansalainen, ja Pattakorn Teepbunrat, Thaimaan kuluttajaneuvoston edustaja, jättivät yhteisen raportin CIB:lle torstaina (1. kesäkuuta).

Mr. Pattarakorn sanoi: "Mr. David valitti ensimmäisen kerran Thaimaan kuluttajaneuvostolle seitsemän vuotta sitten vuonna 2016. Hän kertoi ostaneensa kiinteistöyhtiöltä luksushuoneiston 15 miljoonalla bahtilla. Sen jälkeen hän vieraili ja yöpyi taloyhtiössä joka vuosi kolme kertaa vuodessa. Hän on yrittänyt pyytää yhtiöltä laillisia hallussapitoasiakirjoja osoittaakseen omistajuutensa, mutta hän on aina epäonnistunut."

”Tämän vuoden huhtikuussa 2023 hän sai selville, että yhtiö ei tehnyt hänelle mitään rekisteröintiä asunnon lailliseen hallintaan. Tämän seurauksena herra David ei laillisesti omista asuntoa, josta hän maksoi viisitoista miljoonaa bahtia. Huomasimme, että monet uhrit valittavat tästä yrityksestä samankaltaisissa tapauksissa, useimmat ovat ulkomaalaisia, kuten herra David, joka on maksanut yli 100 miljoonaa bahtia vahingonkorvauksia. Mr. Pattarakorn totesi.

CIB hyväksyi raportin ja ilmoitti tarkistavansa tapauksen. Kyseisen kiinteistöyhtiön nimi salattiin vireillä olevien oikeustoimien ja Thaimaan kunnianloukkauslakien vuoksi.

=========================

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/