Pattayalainen nainen myönsi 5,000 XNUMX bahtia varkaille, jotka varastivat hänen moottoripyöränsä

Pattaya -

Pattayalainen thaimaalainen nainen antoi 5,000 20 bahtin palkkion varkaille, jotka varastivat hänen moottoripyöränsä, jonka hän oli pysäköinyt tien varteen osoitteessa Soi 28 Pattaya-Naklua sunnuntaina XNUMX. toukokuuta.

Rouva Wanthong Abphet, 54-vuotias nainen, paljasti The Pattaya Newsille eilen, 31. toukokuuta, että hänen moottoripyöränsä katosi vain puoli tuntia sen jälkeen, kun hän oli jättänyt sen tienvarteen suuntautuessaan töihin Soi 20 Pattaya-Nakluaan.

Thaimaalainen nainen, joka työskenteli hotellissa Pattayassa, sanoi, että tapaus tapahtui kirkkaan päivänvalossa kello 9 sunnuntaina. Alueesta tehdyn CCTV-tallenteen mukaan kaksi teini-ikäistä miestä lähestyi hänen mustaa/punaista Honda Wave 110i -moottoripyörää, otti sen ja pakeni Nakluan alueelle.

Rouva Wanthong sanoi The Pattaya Newsille, että tapaus vaikutti häneen pahasti, koska hänen täytyi matkustaa joka päivä moottoripyörällä asunnostaan ​​työpaikalleen. Ilman sitä hänen täytyi maksaa moottoripyörätaksipalvelusta, mikä kuormitti hänen lompakkoaan tarpeettomasti.

Nainen kehotti poliisia ottamaan varkaat kiinni ja hakemaan autonsa. Hän lupasi myös 5,000 XNUMX bahtin palkkion sille, joka voi auttaa häntä löytämään moottoripyörän.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.