Pattayan viranomaiset purkivat rakennuksia, joiden todettiin syyllistyneen julkisten alueiden tunkeutumiseen

Pattaya -

Pattayan kaupungin viranomaiset alkoivat purkaa rakennuksia Sukhawadee-asuinkompleksissa, joka todettiin syylliseksi julkisen maan tunkeutumiseen vuosien oikeudessa käytyjen taistelujen jälkeen.

Hallinto-oikeus päätti äskettäin kumota tilapäisen suojelumääräyksen kolmelta rakennukselta, jotka sijaitsevat kuuluisassa Health Foods Internationalin (Thaimaa) omistamassa Sukhawadeen asuinkompleksissa ja matkailukohteessa.

Kun Pattayan kaupungin kunta syytti yhtiön kolmea rakennusta julkisen maan tunkeutumisesta, yritys valitti suojelumääräyksestä, joka myöhemmin hyväksyttiin. Vuosien oikeudessa käytyjen taistelujen jälkeen Pattaya City kuitenkin lopulta voitti, mikä johti rakennusten määrättyyn purkamiseen.

Eilen, 30. toukokuuta, Suriya Kaewkiew, Pattayan kaupungin rakennusvalvontaosaston johtaja, yhdessä kaupungin insinöörien ja rakennustyöläisten tiimin kanssa, jotka on varustettu raskaalla koneella, kuten kaivurikuorma-autoilla ja kuorma-autoilla, matkustivat Sukhawadee-kompleksiin suorittamaan purku.

Suriya antoi haastattelun The Pattaya Newsille kertoen, että hänellä oli kaivurit, jotka raivasivat laattoja lavan lattialla ja kaikki esineet asetettiin lavalla. Hän katkaisi myös lavalla käytetyn veden ja sähkön.

Suriyan mukaan kiinteistön omistajan lakimiehet seurasivat tiiviisti purkuprosessia.

Pattayan kaupungin suunnittelutoimiston rakennusvalvontaosaston johtaja Chris Chidsuriya totesi, että Pattaya Cityn ja Sukhawadee-kompleksin välillä oli ollut pitkä oikeudellinen kiista näistä kolmesta ongelmallisesta rakennuksesta.

Hän selitti, että tämä tontti on julkinen omaisuus, joten Pattaya City oli määrännyt rakennuksen käytön keskeyttämisestä ja purkumääräyksen. Sukhawadee compelx ei kuitenkaan ollut ryhtynyt toimiin annetussa ajassa, joten Pattaya Cityn oli aika astua väliin ja ryhtyä toimiin; muuten virkamiesten voidaan katsoa rikkoneen 157 artiklan mukaisia ​​velvollisuuksiaan.

Mitä tulee purkuprosessiin, Chris sanoi, että se toteutettaisiin tavalla, joka estää omistajaa hyötymästä rakennuksista.

Purkutyön arvioitiin kestävän noin 3-7 päivää. Myöhemmin kaupunki palkkasi urakoitsijan jatkamaan purkamista, koska rakennukset olivat liian suuria eivätkä Pattaya Cityn kykyä käsitellä niitä itsenäisesti. Purkamisesta aiheutuvat kulut laskutettaisiin Sukhawadee-kompleksilta, sanoi Mr. Chris.

Vuonna 2020 vastaavasti iso tulipalo tuhosi Sukhawadee-kompleksin sen avajaispäivänä. Kuusi ihmistä selvisi palosta ilman henkilövahinkoja, mutta rakennukset kärsivät suuria vahinkoja.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.