Kiinalainen turisti löydettiin hirtettynä Pattayasta

Pattaya -

Pattayan poliisin mukaan kiinalainen turisti hirtti itsensä kuoliaaksi vuokra-asunnossaan Pattayassa.

Sawang Boriboon Thamasathan -säätiön ja Pattayan poliisin pelastajat vastasivat ilmoitukseen kuolleen ruumiin löytämisestä vuokrahuoneesta Soi Chaloem Phra Kiat 21:ssä Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa tämän päivän toukokuussa. 29. He kiiruhtivat tapahtumapaikalle ilmoituksen saatuaan.

Miespuolisen kiinalaisen turistin ruumis löydettiin hirtettynä huoneistokompleksin toisen kerroksen huoneesta. Hänet löydettiin köydellä, joka oli sidottu hänen kaulaansa ja yhdistetty kylpyhuoneen ovenkahvaan. Paha haju levisi huoneeseen. Hänen nimensä salattiin odotettaessa suurlähetystön ja perheen yhteydenpitoa Pattaya Newsin vakiotoimituksellisen politiikan mukaisesti.

Viranomaiset kielsivät tapaukseen kuulumattomia henkilöitä pääsemästä huoneeseen, kun taas Banglamungin sairaalan lääkintätiimi suoritti ruumiintutkimuksen, jossa paljastui, että fyysisen pahoinpitelyn tai omaisuushäiriön merkkejä ei löytynyt, vain tyhjä alkoholipullo.

Haastattelussa kiinteistön omistajan Ms. Kruawanin (sukunimi salattu), 31, kanssa hän kertoi Pattaya Newsille, että turisti oli vuokrannut huoneen ja oleskellut siinä yksin huhtikuusta lähtien. Yleensä hän laskeutui huoneestaan ​​juomaan olutta joka päivä, mutta hän ei ollut tehnyt niin kahteen päivään, mikä sai hänet huolestumaan.

Thaimaalainen nainen päätti sitten mennä tarkastamaan hänet hänen huoneeseensa ja löysi avaimen juuttuna ovenkahvaan. Kun hän avasi oven ja kurkisti sisään, hän näki uhrin ruumiin istuvan kylpyhuoneen ovea vasten jalat ojennettuna. Sitten hän haisi pahan hajun ja juoksi nopeasti alakertaan ja ilmoitti poliisille, että he tulisivat tutkimaan asiaa.

Rouva Kruawan huomautti, että vainaja puhui usein henkensä riistämisestä ennen tapahtumaa. Hänen ruumiinsa vietiin paikalliseen sairaalaan tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä: https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.