Yksi henkilö kuoli konttiauton kaatuessa sedanissa Chonburissa

Chonburi -

Yksi ihminen on julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun konttiauto kaatui sedanin päälle Mueang Chonburissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 5 lauantaina (35th) moottoritiellä Nong Reessä.

He ja Pattaya News -tiimi saapuivat paikalle ja löysivät kaatuneen konttiauton makaavan romutun sedanin päällä tiellä. Sedanin sisältä he löysivät kuljettajan ruumiin, joka tunnistettiin vain neiti Santhiyaksi, 34, Sisaketista.

Pelastustyöntekijät löysivät lähistöltä toisen hieman vaurioituneen sedanin. Kuljettaja, joka tunnistettiin vain rouva Thitima, 29, joka oli saanut lieviä vammoja, kertoi Pattaya Newsille: "Minulla ei ole aavistustakaan kuinka onnettomuus tapahtui. Tajusin sen tapahtuneen vasta, kun minuakin lyötiin."

Kontinkuljettaja, joka tunnistettiin vain herra Sonthaya, 30, joka oli saanut useita vammoja, kertoi Pattaya Newsille "Ajoin vasemmalla kaistalla ja sedan oli oikealla kaistalla. Sedanin kuljettaja leikkasi heti kuorma-autoni eteen. Satoi, enkä pystynyt jarruttamaan ennen kuin menetin ajoneuvoni hallinnan. Kuorma-autoni kaatui sitten sedanin päälle."

Poliisi tarkistaa lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn mahdollisia oikeustoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.