Pormestari Sattahipissa avustaa ulkomaanliikenteen uhreja

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sattahip -

Kled Kaeon seutukunnan pormestari auttoi kolmea miestä, jotka loukkaantuivat Sattahipin liikenneonnettomuudessa.

Yotsawat Phuwarrattanakul, Kled Kaewin osapiirin pormestari eli "pormestari Tai", antoi peruslääketieteellistä apua kolmelle tuntemattomalle miehelle, joista kaksi oli ulkomaalaisia, jotka sattuivat joutumaan liikenneonnettomuuteen lähellä Naval Warfare Development Command -yksikköä Sattahipissa. kaupunginosa.

Herra Yotsawat antoi apua kaikille loukkaantuneille ja järjesti ambulanssin kuljettamaan heidät paikalliseen sairaalaan. Hänen kiitettävä toimintansa tapahtui keskellä monia siviilejä, jotka myös ilmoittautuivat auttamaan. He ihailivat herra Yotsawatia hänen välittömästä avustaan ​​apua tarvitseville ihmisille.

Paikallisen median haastattelussa pormestari kertoi, että kun hän oli matkalla hoitamaan tehtäviään, hän törmäsi onnettomuuteen ja pysäköi heti autonsa keskelle tietä auttamaan loukkaantuneita miehiä.

– Aina kun kohtaan tällaisia ​​hätätilanteita, ryntään heti auttamaan, koska se on hyvän kansalaisen tärkeä vastuu, sillä jokainen elämä on arvokasta, pormestari.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.