Pattayan kaupunginvaltuuston jäsen valittaa pysähtyneistä tietöistä Soi 15 Buakhao ja Second Road

Pattaya -

Pattayan kaupunginvaltuuston jäsen teki valituksen Pattayan viranomaisille ja kehotti heitä nopeuttamaan viivästynyttä tienrakennusta Pattaya Second Roadista ja Soi 15 Buakhaosta, Avenue Pattaya -ostoskeskuksen takana.

Mr. Bunjong Banthuprapat, Pattayan kaupunginvaltuuston jäsen, piiri 3, tapasi asianomaiset viranomaiset eilen 24. toukokuuta tiedustellakseen viemärijärjestelmähankkeen edistymistä osoitteessa Soi Kaset Suwann 15, joka lopulta liittyy Pattaya Beach Roadiin.

Hanke sisältää kaivauksen, viemäriputkien asennuksen ja tien pinnoituksen. Hanke kattaa 1,050 2 metrin matkan Wat Chai Mongkhonin risteyksestä Soi Pattaya Sai 10:een, Soi 894:een ja 15 metrin etäisyyden Soi Kaset Suwann XNUMX:stä Bua Khaon risteykseen. .

Vaikka louhinta ja putkiasennus on saatu päätökseen ja tien pinta on täytetty maaperällä, urakoitsija ei ole vielä tehnyt pysyvää tienpinnan kunnostusta, Bunjong huomautti.

Sen sijaan on käytetty tilapäisiä toimenpiteitä, kuten metallilevyjen käyttöä päällystämättömän tien peittämiseksi, jotta ajoneuvojen tilapäinen ohittaminen on mahdollista. Bunjong varoitti, että nämä toimenpiteet aiheuttivat vaaran alueella matkustaville yleisölle ja turisteille.

Lopulta hän kehotti kaupungin hallintoa nopeuttamaan tarvittavia toimia ja saattamaan hankkeen päätökseen mahdollisimman pian.

Neuvoston jäsenen valituksen hyväksyi Anuwat Thongkam, Pattaya Bureau of Sanitation Technician johtaja.

Hänen mukaansa viivästynyt projekti oli kohdannut haasteita tienpinnan alla olevista maanalaisista kunnallisista järjestelmistä.

Hän sanoi odottavansa hankkeen valmistuvan rakennusurakan mukaisesti toukokuun loppuun ja heinäkuun puoliväliin 2023 mennessä.

TPN media toteaa, että rakennustyöt ovat olleet käynnissä yli vuoden ja niitä on vaivannut monet ongelmat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.